Çanakkale Muharebeleri Anlatımı ve Şehitlik Ziyareti

“Çanakkale Muharebeleri Anlatımı ve Şehitlik Ziyareti”

Danışmanlığını Doç. Dr. Hayrettin İhsan Erkoç’un yaptığı ÇOMÜ Tarih Topluluğu’nun yine üniversitemiz topluluklarından Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu ile ortak düzenleyeceği “Çanakkale Muharebeleri Anlatımı ve Şehitlik Ziyareti” etkinliği 20 Kasım 2022 tarihinde, saat 08.30’da gerçekleştirilecektir. Etkinlikte, Çanakkale Cephesi’nin neden açıldığını kavrayacak; Gelibolu Yarımadası'nın askeri coğrafyasını tanıyacak, Genel hatlarıyla Çanakkale Muharebelerini ve Çanakkale Cephesi’nin nasıl sonlandığını öğreneceksiniz.

Etkinliğe öncelikle 1. Sınıf Tarih öğrencilerinin katılımını bekliyoruz.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda bulunan mail adresine ulaşabilirler.

iletisim@comutarih.org / https://comutarih.org/