Tarih Anabilim Dalı (Yüksek Lisans) Mezunlarımız Hk.

Sevgili Tarih Anabilim Dalı mezunları,

Üniversitemiz, 2024-2028 Stratejik Planı doğrultusunda uluslararasılaşma hedeflerine ulaşmak ve kalite odaklı vizyon ve misyonunu gerçekleştirmek için eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetlerini titizlikle sürdürmektedir. Bu süreçte, iç ve dış paydaşların görüş ve önerileri büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda, 1992 yılından beri on binlerce mezun vererek, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarında önemli bir güce dönüşen değerli mezunlarımızla iletişimi güçlendirmeyi ve sürdürülebilir bir ilişki kurmayı hedeflemektedir.

Bu amaçla, "Mezun Bilgi Sistemi" oluşturulmuştur. Kullanıcı dostu ve kolay kullanılabilen bu portal sayesinde:
-Mezunlarımızla aktif bir iletişim kurmayı,
-Kariyer ve gelişimlerine katkıda bulunmayı,
-Üniversitemize dair güncel gelişmelerden haberdar etmeyi,
-Geri bildirimlerini alarak, üniversitemizin gelişimine katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Üye olmak için tıklayınız.

TARİH ANABİLİM DALI MEZUNU OLAN TÜM PAYDAŞLARIMIZI "MEZUN BİLGİ SİSTEMİ"NE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.