Yaz Okulu Hakkında

Tarih Bölümü Yaz Okuluna Başvuru Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Yaz döneminde Tarih Bölümünde yaz okulu dersi açılmamaktadır.

Başka üniversiteden yaz okuluna başvuracak öğrencilerimiz yaz okulu alacakları ders için öncelikle bölümde almak istedikleri dersin hocasına başvuracaklardır. Başka bir üniversiteden almayı düşündüklerin dersinin içerik ve AKTS’sinin uygun olduğu dersi veren hocasının onayı alındıktan sonra dersi alabileceklerdir. Dersi veren hocanın onayı olmadan başka bir üniversiteden yaz okulu dersi alınamamaktadır.

Başka bir üniversiteden yaz okulu dersi alabilmek için Fen Edebiyat Fakültesi’nde bulunan formu doldurarak, dersin içeriği ile birlikte ÇOMÜ Tarih Bölümü’nde dersin hocasına mail ile göndererek onay alındıktan sonra başka bir üniversiteden yaz okulu dersi alınabilecektir.

Dersi aldıktan sonra ise ilgili üniversiteden gelen notlar trankriptlere işlenmektedir.

Detaylı bilgi için Fen-Edebiyat Öğrenci İşleri (0286) 218 00 18 Dahili: 22002/22003/22004