Tarih Konferansları – II (Pax Nomadica: Ortaçağ Asya-Avrupa Ticaret İlişkilerinde Bozkır Devletleri)

Tarih Konferansları – II
“Pax Nomadica: Ortaçağ Asya-Avrupa Ticaret İlişkilerinde Bozkır Devletleri
(Göktürklerden Timur’a)”

ÇOMÜ Tarih Topluluğu’nun “Pax Nomadica: Ortaçağ Asya-Avrupa Ticaret İlişkilerinde Bozkır Devletleri (Göktürklerden Timur’a)” başlığıyla düzenleyecek olduğu konferansta Dumlupınar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN’yu misafir edecek.

İki kez Türkiye Bilimler Akademisi Telif Eser Ödülü ile takdir edilmiş Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN’ın değerli anlatımıyla “Pax Nomadica: Ortaçağ Asya-Avrupa Ticaret İlişkilerinde Bozkır Devletleri (Göktürklerden Timur’a)” konferansı 25 Kasım 2022 tarihinde Troia Kültür Merkezi'nde bulunan A Amfisi’nde gerçekleşecektir.

Konferansa Tarih öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencilerin katılımını bekliyoruz.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz aşağıda bulunan mail adresine ulaşabilirler.

iletisim@comutarih.org / https://comutarih.org/