2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni bölümümüzün de katılımıyla İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, fakülte akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, ÇOMÜ Marşı ve Üniversite Tanıtım filminin ardından gerçekleşen konserle devam etti.

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Reyhan KÖRPE, Prof. Dr. Aşkın Koyuncu, Doç. Dr. Cahide SINMAZ SÖNMEZ, Doç. Dr. Özkan KESKİN, Dr. Öğretim Üyesi Aytun YAZGI ile bölüm sekreteri Fatih CİNKİZ törene katıldılar. İlk önce Normal Öğretim öğrencilerimiz sahneye çıkarak Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Reyhan KÖRPE'den katılım belgerlerini aldılar. Normal Öğretim Programında dereceye giren öğrencilerimizden birinci Alper Gercik, ikinci İrena EMİNİ ve üçüncü Zehra Efe adlı öğrencilerimize bölüm başkanımız teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Hemen ardından İkinci Öğretim öğrencilerimiz sahneye çıkarak Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Reyhan KÖRPE'den katılım belgerlerini aldılar. İkinci Öğretim Programında dereceye giren öğrencilerimizden birinci Umutcan ASLAN, ikinci Yaşa Mustafa PEHLİVAN ve üçüncü Berk ÖZKAN adlı öğrencilerimize bölüm başkanımız teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Tören sonun bütün bölümler sahneye gelerek kep atma töreni yapıldı. Kep atma töreninin ardından öğrencilerimize diplomaları teslim edilerek, tören sonra erdi.