Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi - Tarih Bölümü

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Bölümümüzün mezuniyet töreni, İnsan ve Toplum bilimleri Fakültesinin diğer bölümleriyle birlikte üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda 10 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tolga BEKLER, Fakülte Dekan Yardımcıları, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ikincisi Boran GÜL adlı öğrenci, Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Onur ÖZBEK ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hüseyin ERKUL konuşma yaptılar.

Törene bölümümüz öğretim üyelerinden Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU, Prof. Dr. Reyhan KÖRPE, Prof. Dr. M. Fatih YAVUZ, Doç. Dr. Özkan KESKİN, Dr. Öğr. Üyesi Aytun YAZGI ve Dr. Öğr Üyesi Erhan ACAR katıldılar.

Arkeoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümlerinden sonra 4. sırada sahneye çıkan mezun öğrencilerimize Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU tarafından katılım belgeleri ve bölümümüzü dereceyle bitiren mezun öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.  

Mezuniyet töreni tüm fakülte öğrencilerinin sahnede kep atmasıyla sona erdi.