2023-2024 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Bölümümüzün 2023-2024 Akademik Yılı, Güz Yarıyılı başlangıcında düzenlenen akademik kurul toplantısı, Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU başkanlığında öğretim üyelerimiz ile asistanlarımızın katılımıyla 09.10.2023 tarihinde, Pazartesi günü gerçekleştirildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda, saat 13:00'da başlayan toplantıda, Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU 2023-2024 Güz yarıyılında planlanan etkinlik ve faaliyetler ile bölümün kalite güvencesi ile ilgili yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Ardından öğretim üyeleri, yeni döneme dair görüşlerini, dilek ve temennilerini dile getirdiler. Yaklaşık 40 dakika süren toplantı, yeni dönemin akademisyen ve öğrenciler için hayırlı olması temennisiyle sona erdi.