Mezun Sistemi Takibi ve Sosyal Transkript Hakkında Öğrencilere Akademik Danışmanlar Tarafından Bilgi Verildi

Üniversitemiz kalite güvence ve akreditasyon çalışmaları kapsamında bölümümüzde akademik danışman olan öğretim üyeleri I. Öğretim ve II. Öğretim öğrencilerimize "Kampüs 7/24 Dilek Öneri ve İyileştirme Talebi Sistemi, Mezun Takip Sistemi ve Sosyal Transkript uygulamalarının tanıtımının ve kullanılabilirliği" konusunda bölüm dersliklerinde tanıtım toplantıları düzenlediler. Öğrencilerimize Kampüs 7/24 Dilek Öneri ve İyileştirme Talebi Sistemi ve Mezun Takip Sistemini kullanmaları tavsiye edildi. Yine öğrencilerimizin öğrenci kulüpleri, toplulukları, gönüllülük ve liderlik rolleri gibi faaliyetlere katılımları teşvik edilerek sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve kişisel becerilerini ortaya koymalarını ve mezun olduktan sonra iş konusunda faydalarını görecekleri sosyal transkriptlerini doldurmaları konusunda bilgi verildi. Ayrıca sosyal transkriptleri sistem üzerinden nasıl dolduracakları gösterildi.

Tanıtım toplantılarından kareler: