Öğretim Üyelerimiz Erken Modern Osmanlı Çalışmaları (EMOS) Konferansın'da

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Fırat Yaşa ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Usta 12-15 Temmuz 2023 tarihleri arasında ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerinin ev sahipliğinde Tarihçiler Derneği’nin düzenlediği Erken Modern Osmanlı Çalışmaları (EMOS) Konferansına tebliğ sunarak katıldılar. Söz konusu konferansta Fırat Yaşa (Zeynep Dörtok Abacı ile birlikte) "Duyular Dünyasının Kapısını Aralamak: Erken Modern Osmanlı Toplumunda Görme Biçimleri" başlıklı tebliği, Onur Usta ise "The Peasant Economy of Anatolia in the Seventeenth Century: At the margins of subsistence and market conditions" isimli tebliği sundular. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Erken Modern Osmanlı Çalışmaları (EMOS) Konferansının program akışı ve tebliğ başlıkları için tıklayınız.

Hocalarımızın sunumlarından kareler.