"Osmanlı Sarayında Misafir Olmak: Ziyaret, Ziyafet, Diplomasi" Adlı Konferans Gerçekleştirildi.

Bölümümüz ile Balkan ve Ege Uygulama ve Araştıma Merkezi tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatmagül Demirel'in konuşmacı olduğu "Osmanlı Sarayında Misafir Olmak: Ziyaret, Ziyafet, Diplomasi" başlıklı konferans Troia Kültür Merkezi'nde 6 Mayıs 2024 (Pazartesi) tarihinde, saat 11:00'da gerçekleştirildi. Bölümümüz öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterilen konferans yaklaşık bir saat kadar sürdü ve öğrencilerin soruları cevaplandırılarak sona erdi. Programın sonunda İnsan ve Toplum Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Özbek konuşmacı Prof. Dr. Fatmagül Demirel'e teşekkür belgesi takdim etti.