Tarih Anabilim Dalı 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Anabilim Dalımızın 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı 12 Ekim 2023 Perşembe günü, saat 15.00'da İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Tarih Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU ile Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Aytun YAZGI ve Dr. Öğr. Üyesi Erhan ACAR, Anabilim Dalımız Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencileri katıldı. Lisansüstü eğitim alacak öğrencilere tabi oldukları ders planı ve programı hakkında bilgi verilirken, eğitim süreçlerini başarı ile yürütebilmeleri ve tamamlayabilmeleri için planlı bir çalışma usulü benimsemelerinin önemine dikkat çekildi. Bundan sonra oryantasyon toplantısının soru-cevap kısmına geçilip, öğrencilerin soruları cevaplanarak toplantı sona erdi.