Tarih Bölümü Kariyer Günleri ve Mezunlar Buluşması Gerçekleştirildi

Tarih Bölümü Kariyer Günleri ve Mezunlar Buluşması 27 Ekim 2023 Cuma günü, saat 14:00'da, Troia Kültür Merkezi'nde yapıldı. Çok sayıda tarih öğrencisinin iştirak ettiği buluşma Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tarih Bölümü’nden; 2003 yılında mezun olan ve şu anda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İnsan ve Tolum Bilimleri Fakültesi, Tarih Bölümünde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Murat KARATAŞ, 1999 yılında mezun olan ve şu anda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanı olan Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN ile 2004 yılında mezun olan ve şu anda İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Ramazan Erhan GÜLLÜ’nün katılımıyla gerçekleştirildi. Hocalarımız akademik kariyerlerine nasıl başladıklarını, lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik gibi kariyer basamaklarını nasıl aştıklarını anlatarak, bu yolda ilerlemek isteyen öğrencilerle tecrübelerini paylaştılar. Söz konusu buluşmada öğrenciler, akademi ve akademisyenliğe dair merak ettikleri soruları hocalarımıza sordular. Soru cevap faslından sonra etkinlik sona erdi.